Om oss på Svenssonite AB mediaproduktion

Trycksaksproduktion-media-reklam
Vi har mångårig erfarenhet av kommunikation & grafisk produktion

Svenssonite AB grundades våren 2008. Vi har successivt etablerat oss på nordiska marknaden som en tillförlitlig leverantör för allt inom tryck och traditionell mediaproduktion. 

Svenssonite har under åren utvecklat sitt koncept från rena DR-produktioner till att fokusera mer på kundens totala behov av mediaproduktion. Vi producerar allt från enklare produkter till era specialprodukter.

Vår vision och vårt fokus är att hjälpa våra kunder att utveckla och förbättra sina produkter, att erbjuda hög kvalité och hög servicenivå till alla kunder och samtidigt hålla kostnaderna nere. Vi strävar efter att finna möjligheter och lösningar för era produkter för att uppnå bästa resultat. Tillsammans skapar vi rätt produkt till rätt pris!

Vilka är vi?

Anders var varit verksam i branschen i över 25 år och har koll på det mesta inom tryck. Anders är en erfaren projektledare, med kundernas bästa i fokus. Genom att skapa ett komplett kontaktnät inom alla led, har han på kort tid lyckats bygga upp Svenssonite AB till vad det är idag. 

Vi har ett brinnande intresse för att vilja förbättra och utveckla, Svenssonite är DIN kontakt för dina trycksaker och mediaproduktion.

Tillsammans vill vi förbättra och bygga vidare på vår gemensamma vision.

– Anders