Koncept och kommunikation i praktiken

kommunikation-reklam
Vi hjälper er med att kommunicera rätt budskap till rätt mottagare

Vi fungerar som en förlängd arm till er marknadsavdelning och tar oss an olika uppdrag inom kommunikation. Korta eller långa projektuppdrag spelar ingen roll. Vi har stor erfarenhet av bland annat varumärkesarbete, omprofilering, upprätta kommunikations-eller marknadsplaner m.m.

För oss går alltid det strategiska och konceptuella i första hand. Men vi tänker ständigt pragmatiskt och vet att projekt skall kunna genomföras och vi står för en medvetenhet om kostnader för att producera. Därför anser vi oss vara en bra sparringpartner i dessa sammanhang.

Oavsett vilken typ av kampanj ni vill göra så är det viktigt att ni som kund tydligt utformar vad som är syftet med just er kampanj. Genom att göra det och utforma en brief bidrar det starkt till minskade kostnader när externa parter blir involverade i just ert projekt.

Om ni är nyfikna på vår konsultverksamhet så tveka inte utan hör av er så berättar vi mer! Nämnde vi att du får alltid ett fast pris från oss? Vi gillar inte att räkna timmar, vi jobbar tills vi är klara!

Nätverk-frilans-reklam-media
Vi matchar ditt projekt med rätt kompetens & hängivna specialiser i vårt nätverk

I vårt nätverk finns alla resurser för att skapa kommunikation

Genom vårt väl utvecklade nätverk av frilansare och specialister inom olika områden av grafisk design erbjuder vi ett kostnadseffektivt resursgäng oavsett vilken typ av kommunikationsprojekt det gäller. I dagsläget arbetar vi främst med traditionell media som exempelvis postala utskick som direktreklam, katalogproduktion och kampanjmaterial för butik och events. Självklart har vi även digitala talanger i vårt nätverk. Men vi vet att du som kund oftast har de funktionerna på plats i er organisation.


När man skall genomföra en DR kampanj krävs det många olika kompetenser. Det är flera steg som: målgruppsurval, analys, koncept, utformning, projektledning, genomförande och slutligen uppföljning. Liknande kompetenser krävs vid framställning av katalog och broschyrer, men där bildarbetet och produktinformationen många gånger är mer krävande.

När vi blir involverade i era projekt tittar vi ofta på att finna synergier. Genom god planering kan vi skapa en effektiv kommunikationsplan tillsammans.