Om Svenssonite

Våren 2008 startade jag Svenssonite AB. Vi har successivt etablerat oss på marknaden som en tillförlitlig leverantör för allt inom tryck. God service och hög kvalité är en självklarhet.

Svenssonite arbetar sedan starten 2008 som agent för bl a. ELLER Druck GmbH i Tyskland. Ett framstående tryckeri i framkanten av den grafiska utvecklingen, med flyers, folders, bilagor och selfmailers i små och stora upplagor som favorit-produkter.

Sedan 2013 är vi även agent för ELLER FoodPackaging GmbH, som har tagit fram en helt ny och innovativ serie av förpackningar inom Fastfood, där miljö, kvalité och användar-vänlighet är i fokus.

Svenssonite har under åren utvecklat sitt koncept från rena DR-produktioner till att fokusera mer på kundens totala behov. Vi tar idag fram allt från den enklare produkten till era special-produkter. Vårt fokus är att hjälpa våra kunder att utveckla och förbättra sina produkter, med samtidigt hålla nere kostnaderna. Rätt produkt till rätt pris!

Med tillförlitliga leverantörer, god kvalité och rätt priser, kan vi erbjuda en hög service-nivå, och ta hand om alla projekt från start till mål.

Med nästan 20 års erfarenhet inom branschen, samt ett brinnande intresse för att vilja förbättra och utveckla, är Svenssonite DIN kontakt för dina trycksaker.

- Det finns inga hinder eller problem - endast möjligheter och lösningar! - Anders Svensson